Tardor 2018: la 8ª edició del Mercat Solidari Segona Mà Sant Fost

En cuanto recogemos las mesas y tableros de la edición que acabamos de terminar ya estamos pensando en la siguiente edición. Para ti , para el pueblo ! La Associació Mercat Segona Mà Sant Fost lo hace con mucha ilusión y ganas. Ya vamos por la septima vez ! Otoño 2018

Ja pots registrar-te; fins a 1 Novembre 2018

Si t'agrada rebre un correu electrònic avisant-te quan s'obre la inscripció del mercat , registra't ara mateix . Fes-ho ja ! Si hagis registrat un cop abans , no cal registrar-se de nou !

La 8ª edició previst per a Tardor 2018

Si, en el Tardor 2018. Queremos que lo paseis muy bien, tanto las paradistas como público. Nos vemos !

Organitzat per a tú per l' Associació Mercat Segona Mà Sant Fost !

Som 4 veïns de Sant Fost i ho farem en el nostre temps lliure ! Per a tu , per a Sant Fost perquè ho passem molt bé.

Preparem VIII edició Mercat Solidari de Segona Mà i dia solidari a Sant Fost

En el Tardor 2018 organitzem la 8ª edició del Mercat Solidari de Segona Mà a de Sant Fost de Campsentelles, municipi en el Vallès Oriental al costat de Mollet del Vallès i a menys de 20 minuts de Barcelona i Granollers. El mercat solidari de segona mà a Sant Fost es el mercat mes gran de aquest tipus en la zona amb participants des de Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Baix Llobregat i el Barcelonés

Participa al mercat solidari de segona mà venent els objectes que ja no necessites i després decideix quina part dels teus guanys pots donar a la finalitat social que decidem a 7 dias abans el dia del mercat.

Si vols participar i vendre alguna cosa primer has de inscriure’t aquí. Les places són limitades. Inscriu-te ara i t'avisarem quan s'obre la pre-inscripció.

Qui pot inscriure ? Si ets particular o entitat / associació sense anim de lucre y tens alguna cosa per vendre !

Vols participar ? No perdis l'oportunitat ! Inscriu-te ara !

Tot el que necessites saber sobre el mercat solidari de segona mà

Què és el mercat solidari i com pots participar
 

Què és el mercat solidari i com pots participar

Descrubeix que ès el mercat solidari de segona mà, per a quí i com pots participar tu també T'animes?
Les condicions
 

Les condicions

Per la pariticipació hi ha omplir alguns condicions, de seny. Aquí pots llegirles totes.
Calendari i dades importants
 

Calendari i dades importants

L'inscripción normalmente està oberta a 4 setmanas de la celebració del mercat i es tanca a 1 setmana abans. Llegeix aqui totes les dades importants , com la conformació nostra, les instruccions y cuan t'enviarem i la forma de comunicar amb tú.
L'Inscripció
 

L'Inscripció

Vols participar y omplis les condicions, aquí trobarás el fomulari per a l'inscripción. Fe ara; es un 1 minut y més a més té ventage de que t'aviserem cuan se obre l'inscripció definitiu.
Com arribar a Sant Fost de Campsentelles
 

Com arribar a Sant Fost de Campsentelles

El mercat solidari de segona mà se organitza en Sant Fost de Campsentelles a 20 minuts de barcelona i de Granollers, al costat de Mollet del Vallès. Aquí tens les instruccions de com arribar al mercat solidari de segona mà.
Fotos mercat edicions anteriors
 

Fotos mercat edicions anteriors

Aqui tens una galeria de fotos de altres edicions del mercat segona mà . Viure l' expericiencia. T'invitarem a pasar molt bè el día amb nosoltres en Sant Fost de Campsentelles

Mercat solidari i la seva finalitat social

Cada edición buscamos una finalidad social para recoger dinero. En cambio de una cuota pequeña para la inscripción pedimos a las paradistas una donación de las ganancias de ese dia para la causa solidaria. Las finalidades sociales en las previas ediciones han sido "El comedor social de Sant Fost de Campsentelles", "La Marató 2014 Malalties del Cor", "AECC Sant Fost Contra el Cáncer", "La Marató 2015 Diabetes i Obesitat", "Contra la pobresa infantil en el nostre País" en que se han recogido más de 2.000 Euros

Anunciaremos a unos 15 dias antes la fecha del mercadillo la finalidad social.

Fácil de acordarse nuestra web es www.mercadillosegundamano.es

Associació Mercat Segona Mà Sant Fost solidari amb el comerç local

El mercadillo solidario de segunda mano está organizado por la "Associació Mercat Segona Mà Sant Fost", asociación sin ánimo de lucro y registrado en el registro de las asociaciones de Cataluña, departamento de la Justicia de la Generalitat.

El cáracter del mercadillo es solidario y aparte de que pedimos a las paradistas y público una cierta solidaridad, apostamos nosotros también por la solidaridad: hemos elegido el nuestro comercio local. Siempre cuando podamos compraremos nuestros productos o servicios al comercio local. Además a nuestros "Amigos del Mercadillo" les haremos publicidad a través de nuestras cuentas en las redes sociales, buzoneos y aquí en está página web. De momento contamos con mas de 15 empresas y autonomos. Así ayudamos al comercio local !

Si llevas un comercio local y quieres ser también "Amigo del Mercadillo" o quieres hacer mas por ejemplo patrocinar el mercadillo, ponte en contacto con nosotros.


     
MOD per a Associacio Mercat Segona Ma Sant Fost per IDYMA Web Design Mollet del Valles & WP.